Uudet tuulet, lähes sama suunta

Hola de nuevo!

Hieman yli vuosi sitten lähdin ulkomaan työharjoitteluun siskoni kanssa Lanzarotelle enkä silloin olisi uskonut, että palaisin lähes samaan paikkaan.

Alunperin suunnitelmissa oli lähteä pariksi kuukaudeksi työharjoitteluun ulkomaille, mutta koulun ehdotuksesta päädyimme jälleen kanariansaarille ja tällä kertaa 6. kuukaudeksi.

Pari viikkoa on vierähtänyt taas Kanariansaarten auringon alla, enkä voisi olla tyytyväisempi päätökseeni palata. Tällä hetkellä asustan Fuerteventuralla, Corralejossa sekä työskenetelen hotellissa animation tiimissä.

Lennot menivät melko mutkattomasti ja koneen vaihto oli Oslossa, jossa ehdimme juoda kahvit ja hieman kierrellä ennen jatkolentoa.
Saavuin Fuerteventuralle 30.12.2017 illalla ja ensimmäinen päivä meni täysin matkustamiseen sekä nukkumiseen. Saavuin asunnolle noin kahdeksan aikaan illalla paikallista aikaa, joka on kaksi tuntia suomen aikaa jäljessä.




Nyt olen jo alkanut tottumaan uuteen arkeen ja ajattelin, että on hyvä aika aloittaa blogin päivittäminen ja kertoa kuulumisia sekä päivä rutiineja.

Seuraavassa postauksessa kerron mitä arkeeni kuuluu ja mitä teen!

Muchos besos por todo!
-Ida

Kommentit

Suositut tekstit